the art of tea. COVID-19 Maatregelen

Beste klant

Bij the art of tea. streven we er altijd naar om je de best mogelijke winkelervaring te bieden, zowel in onze winkel als op http://the-art-of-tea-herbs-spices.nl/ Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we je graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om jouw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Extra hygiënemaatregelen in onze winkel
Mede door de niet aflatende inzet van onze medewerkers is onze winkel gewoon open. We merken dat er veel vraag is naar onze producten. Enerzijds om ook in deze tijd te kunnen genieten en anderzijds om de gezondheid te ondersteunen met kruiden.

Tot op heden zijn we in staat gebleken aan deze toenemende vraag te voldoen. Daar wij ook met verhoogde vraag te maken hebben kan het zijn dat een product tijdelijk is uitverkocht, ook hebben wij waar nodig een maximaal per klant ingesteld.

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de richtlijnen welke gesteld zijn om verspreiding van het virus te voorkomen. Dit betekent dat al onze medewerkers:

geen handen schudden

hoesten en/of niezen in de binnenkant van de elleboog;

thuisblijven bij verkoudheidsklachten;

vaak hun handen wassen;

kassa’s, balies en pinautomaat extra schoonmaken;

minimaal 1,5 meter afstand houden.

In lijn met het advies van het RIVM willen wij hand-op-hand contact bij het betalen van producten aan de kassa tot een minimum beperken. Daarom vragen wij je om zoveel mogelijk af te rekenen met:

een pinpas;

jouw smartphone.

Als je niet kunt of wilt pinnen, vragen we je om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.

Wij vragen je begrip voor deze maatregelen en zullen je (totdat overheidsinstanties anders besluiten) hartelijk welkom heten in onze winkel.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter