Onze tips voor jouw goede voornemens

De beste wensen namens ons Art of Tea team! 

Het is alweer de tweede week van het nieuwe jaar; kale kerstbomen versieren de stoep (of ze verdwijnen weer naar zolder), de laatste restjes van het kerstdiner zijn nu dan hopelijk echt op en we hebben weer een nieuw lijstje met goede voornemens. 
Nu weten wij dat het daadwerkelijk werken aan die goede voornemens niet het makkelijkst is. Daarom hopen wij een handje te kunnen helpen! 

Misschien heb je wel besloten dat je weer meer zelf wilt koken dit jaar? Maar al die hippe recepten online vragen om acht verschillende kruiden en specerijen die je nooit bij de Dekamarkt of Albert Heijn om de hoek kunt vinden. Wie weet hebben wij wat je zoekt! Naast thee hebben wij namelijk een groot assortiment aan verschillende specerijen, van hutspotkruiden tot szechuanpeper, van jeneverbessen tot koekkruiden. 
Wil je zeker weten of wij hebben wat je zoekt? Neem dan voor je bezoek nog even een kijkje op onze website.  

Natuurlijk hebben we niet allemaal de tijd om te koken. Misschien houd je het behapbaar en neem je jezelf voor minder koffie te drinken dit jaar. Die cafeïne-boost aan het begin van de dag is aan de andere kant wel lekker… 
Ooit gedacht aan een tussenweg: een kop groene thee in de ochtend? Of een verse matcha latte? In thee zit net als in koffie cafeïne (in thee noemen we dit theïne), wat je alert maakt. In een kop thee zit echter wat minder. Bij het drinken van thee wordt de energie over een langere tijd afgegeven, waardoor je niet onmiddellijk die kick voelt maar er wél langer profijt van hebt! 
Net als bij koffie is er een breed scala aan verschillende smaken thee. Houd je van een iets stevigere smaak, dan is een zwarte thee misschien iets om uit te proberen. Een groene thee brengt wat meer frisse, grassige smaken mee. En zelfs dan hebben wij in onze winkel nog veel meer opties, met vruchten, karamel, rozen, cactus—voor ieder wat wils. 

Wist je dat wij ook kruidenmixen hebben die uitgezocht zijn om je lichaam te helpen met haar natuurlijke reiniging? Mocht dit ook op je lijstje staan voor 2023, neem dan een kijkje bij onze detox- en ontzuringskruiden. Of neem een zakje ontspanningskruiden mee om te stomen, waarmee je de sauna in je eigen huis kunt brengen! 

Verder blijven goede voornemens ook vooral voornemens—neem het jezelf niet kwalijk als je niet alles volhoudt; het leven is al druk genoeg. Hopelijk hebben wij je op wat ideeën kunnen brengen die een tijdje meegaan. 

Op een mooi 2023! 

Charlotte
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter