Toon 1 - 9 van 9

Wanneer je theecollectie groeit, dan wordt het op een gegeven moment tijd om te kijken naar een goede manier om je thee te organiseren. Een theedoos is daar perfect voor, met verschillende vakken en formaten waar je je thee veilig in op kunt bergen. Denk aan een mooie houten theedoos of een theedoos 12 vaks.

Theedoos voor verse thee

Een theedoos voor losse thee is niet alleen praktisch, maar het staat ook nog en netjes in je keuken en op tafel tijdens het theedrinken. Door de verschillende vakken in bijvoorbeeld een theedoos 9 vaks of een theedoos 6 vaks houd je al je theeën netjes gescheiden en overzichtelijk. Of je nu kiest voor een kleine theedoos 6 vaks voor een kleine collectie of een theedoos 12 vaks of zelfs een grote theedoos 20 vaks voor een uitgebreidere selectie, er is altijd een juiste maat theedoos voor jouw collectie te vinden.

Houten theedoos vs. theedoos bamboe

Een luxe theedoos is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals een bamboe theedoos of een houten theedoos. Een houten theedoos heeft een tijdloos design dat past in vrijwel ieder interieur. Een theedoos van bamboe is moderner en vaak een milieuvriendelijkere keuzen.

Mooie theedoos

Ben je op zoek naar een luxe theedoos voor losse thee? Dan is een theedoos in zwart met een matte finish misschien een mooie keuze. Maar wil je liever voor de traditionelere houten theedoos route gaan, dan zijn ook daar hele mooie varianten te vinden. Bijvoorbeeld een mooie theedoos met een glazen raam in de deksel. Of een houten theedoos met meegeleverde theeblikjes. Dan heb je meteen een statement als familie of vrienden langskomen voor een kopje thee.

Grote theedoos vs. kleine theedoos

Of je thuis een uitpuilende theecollectie hebt, of net start met het verzamelen van heerlijke theetjes, voor iedere theecollectie hebben we de juiste maat theedoos die aan jouw sorteerbehoeftes voldoet. Van een kleine theedoos zoals deze zwarte theedoos: een theedoos 4 vaks met maatlepel en blikjes, of een grotere bamboe theedoos zoals de theedoos 12 vaks. Jouw collectie verdient een mooie theedoos!

Theedoos kopen

The art of tea heeft altijd de perfecte theedoos voor jouw theecollectie waar je jouw thee fijn mee kunt organiseren en in kunt bewaren. Zo geniet jij optimaal van een perfect gezet kopje thee.

Ontdek ons assortiment in onze webshop, of kom langs in onze theewinkel in Haarlem, waar onze thee-experts dagelijks klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden!