Thee Serveren

Thee Serveren

Het zetten en serveren van thee is voor veel vakkundige theedrinkers een kunst. En het perfecte kopje thee vergt ook wel wat kennis en tijd. Maar of je nu een heuse theeceremonie organiseert of gewoon lekker op de bank wilt genieten van een heerlijk kopje thee, het gebruiken van de juiste accessoires om je thee in te serveren is altijd belangrijk.

Theepotten en theekopjes

Een mooie theepot en bijpassende theekopjes kunnen niet missen in het keukenkastje van een echte theeliefhebber. Bij the art of tea vind je een een uitgebreid assortiment aan Bredemeijer gietijzeren theepotten en glazen theepotten, met de daar bijhorende theekopjes. Een matchende theeset laat jouw gasten versteld staan!

Theezeef

Om de beste smaak uit je thee te halen, is het belangrijk om de theebladeren op de juiste manier te laten trekken. Dit kun je doen met een traditioneel thee-ei of een theezakje, maar hoe makkelijk is het om je thee meteen in de theekan te laten trekken? We hebben verschillende theepotten te koop met handige ingebouwde theezeefjes, waarmee je in een keer een grotere hoeveelheid thee kunt trekken. Ga voor een klassieke glazen theepot of gebruik een handige theebeker to go met een ingebouwd zeefje.

Bredemeijer gietijzeren theepot

Wil je gaan voor elegantie, dan is een Bredemeijer gietijzeren theepot de beste keuze. Het materiaal houdt jouw thee extra lang warm, terwijl het trendy op je salontafel staat tijdens een heerlijk theemoment. Deze theepotten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, zodat er altijd wel een Bredemeijer theepot past bij jouw wensen. Daarnaast hebben veel van de Bredemeijer gietijzeren theepotten bijpassende theekopjes, zodat je van begin tot eind kunt genieten van elegantie.

Thee warm houden

Lauwe thee, daar wordt niemand blij van. Maar soms ben je zo in gedachte verzonken, dat je thee opeens koud is geworden in de theekan. Om ervoor te zorgen dat jouw thee altijd op de juiste temperatuur blijft, zijn thee warmtehouders de oplossing. Je hoeft alleen maar je theekan op de warmtehouder te plaatsen nadat je hier een aangestoken theelichtje in hebt gedaan. Door de warme gloed van het vlammetje, blijft de thee in jouw theepot heerlijk warm.

De juiste zorg voor het zetten en het serveren van thee kan jou een onvergetelijke thee-ervaring geven. Bij the art of tea hebben we alles wat jij nodig hebt om het beste kopje thee te zetten en te serveren. Shop jouw theepotten en andere accessoires op onze webshop, of kom langs in onze Haarlemse theewinkel, waar onze thee-experts je graag een handje helpen!