Theeglazen

De echt theeliefhebbers weten dat het drinken van een goed kopje thee een ervaring is. Van traditionele theeglazen met oor, tot de moderne dubbelwandige theeglazen. Bij the art of tea hebben we het theeglas dat bij jou past.

Toon 1 - 2 van 2

Theedrinken is meer dan alleen even wat drinken en weer door. De echt theeliefhebbers weten dat het drinken van een goed kopje thee een ervaring is. Het gebruik maken van de juiste accessoires, zoals mooie theeglazen, maken deze ervaring helemaal af. Van traditionele theeglazen met oor, tot de moderne dubbelwandige theeglazen. Bij the art of tea hebben we het theeglas dat bij jou past.

Het kiezen van het juiste theeglas kan nog een uitdaging zijn. Zeker met het grote assortiment theeglazen dat tegenwoordig beschikbaar is. Ga je voor grote theeglazen, of juist voor een verfijnde Japanse theekom?

Theeglazen

Bij the art of tea theewinkel hebben we mooie dubbelwandige theeglazen die naast elegantie, ook nog eens heel praktisch zijn. Zo blijft je thee extra lang warm door de isolatie die een dubbelwandig theeglas biedt. Je thee blijft warm, maar wanneer theeglazen dubbelwandig zijn, blijft de buitenkant van het glas koel.

Deze dubbelwandige theeglazen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een theeglas 295ml en zelf een theeglas 400 ml! En ook leuk, dit zijn grote theeglazen met oor. Leuke theeglazen, als je het ons vraagt!

Theekom

Ga je voor een meer traditionele manier van theedrinken? Dan is een Japanse theekom misschien wel perfect voor jou. Theekommetjes bieden een hele nieuwe ervaring van theedrinken, die meer in de buurt komt van de Japanse tradities. De vorm en het design van een Japanse theekom biedt de theebladeren de mogelijkheid om volledig te openen, waardoor de smaak en aroma’s het beste tot hun recht komen. Een theekom voegt een beetje Japanse flair toe aan je theeservies.

Theeglazen en theekommetjes

Je kunt altijd een mooie combinatie maken tussen mooie theeglazen en Japanse theekommetjes. Zo drink je matcha op traditionele wijze in een Japanse theekom, terwijl je geniet van losse thee in grote theeglazen of dubbelwandige theeglazen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment leuke theeglazen en stijlvolle Japanse theekommetjes en verrijk je thee-servies met prachtige en praktische accessoires. Of je nu kiest voor één theeglas of een volledige set, met onze hoogwaardige producten ben je verzekerd van een perfecte thee-ervaring, elke keer weer.