Onderzetters en Theelichten

Toon 1 - 7 van 7

Thee luistert best nauw naar de temperatuur waarop het wordt gezet en wordt geserveerd. Je hebt zelf vast ook wel gehad dat je thee opeens niet meer zo lekker smaakt, omdat deze koud is geworden. Een onderzetter of een theelicht biedt dan een goede oplossing. Je beschermt niet alleen je tafel tegen de hitte van de theepot, maar je houdt je thee ook nog eens warmer.

Onderzetters voor theepotten

Een onderzetter voor een theepot is zo ontworpen dat ze je tafel beschermen tegen de hitte die de thee vasthoudt wanneer jij je thee hebt gezet. Je kunt een onderzetter voor een theepot vinden in verschillende stijlen en materialen, waardoor de perfecte match met jouw theepot altijd wel te vinden is. Zo passen iedere Bredemeijer onderzetter perfect bij de bijpassende Bredemeijer gietijzeren theepot in dezelfde kleur. De meeste zijn gemaakt van gietijzer, wat een traditionele en elegante uitstraling geeft.

Theelichten voor theepotten

Theelichten zijn een andere fijne oplossing om de thee in je theepot langer warm te houden. Deze waxinelichthouder voor theepotten zijn gemakkelijk in gebruik. Plaats een aangestoken theelichtje in de houder, plaats daarna de theepot op de houder en de warmte van het kaarsje zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de theepot, waardoor de thee langer op temperatuur blijft. De theelichten voor theepotten bij the art of tea zijn gemaakt van glas en geven een warme gloed aan jouw theemoment.

Waarom een theelicht of een theepot onderzetter?

Je geniet van de volgende voordelen als je een theelicht voor een theepot en een onderzetter voor een theepot gebruikt:

  • Bescherming van oppervlakken: onderzetters voorkomen dat de hitte van de theepot vlekken of beschadigingen veroorzaakt aan je tafel of andere meubels.
  • Warmhouden van thee: dit is natuurlijk de belangrijkste! Theelichten zorgen ervoor dat je thee langer warm blijft, waardoor je kunt genieten van een constante temperatuur en smaak.
  • Stijlvolle toevoeging: naast een praktische functie voegen onderzetters en theelichten ook een esthetisch element toe aan je theeservies, waardoor je tafelsetting er nog aantrekkelijker uitziet.

Onderzetter theepot kopen

De mooiste theelichten en onderzetters koop je gemakkelijk in onze webshop. Met een paar klikken heb jij al een prachtig theelicht on onderzetten voor jouw theepot in huis. Of kom langs in onze theewinkel in het centrum van Haarlem, waar onze thee-experts je graag helpen!