Veilig Betalen.

Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard (MasterCard, Visa en American Express), Bancontact, Sofort Banking door middel van overboeking Klarna en ING-Home pay.

iDeal

iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal. Met iDEAL betaal je veilig en gemakkelijk je online aankopen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank, met de specifieke beveiligingsmethodes van de bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. iDEAL lijkt daarmee op een pin-betaling.

Credit Card

Indien je jouw bestelling betaalt met credit card, word je doorgeleid naar de beveiligde website van Mollie. Je creditcard-gegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde verbinding.

Bankcontact 

Bancontact is een van de meeste gebruikte online betaalmiddelen in België. Je kunt in een vertrouwde internetbankierenomgeving je betaling voldoen.

Sofort Banking

Bancontact is een van de meeste gebruikte online betaalmiddelen in Duitsland. Je kunt in een vertrouwde internetbankierenomgeving je betaling voldoen.

Overboeking

Het verwerken van een overboeking binnen SEPA-landen duurt een aantal werkdagen. Dan krijg je ook een e-mail of sms. Als de transactie niet klopt, wordt het bedrag teruggestort. Dit gebeurt bijvoorbeeld als het verkeerde betalingskenmerk is ingevuld of niet het hele bedrag is betaald. the art of tea verzend de order pas als de betaling volledig is. Houd daarom bij overboeking er rekening mee dat de bezorgtijd een aantal dagen later kan zijn.

Klarna

Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling hebt. Achteraf betalen binnen een handomdraai. 

ING Home Pay

Home'Pay is een betaalmiddel van de ING. Met Home’Pay kunnen ING-klanten hun aankopen betalen via de beveiligde Business’Bank-verbinding. Daarvoor hebben ze geen kredietkaart nodig, maar enkel een ING-bankkaart, een ING-kaartlezer en Business'Bank.