Thee bloemen.

Thee bloemen.

Door heet water bij de theebloem te schenken komt de bloem tevoorschijn. Bevat theïne.

Toon 1 - 1 van 1

Thee bloemen zetten niet alleen een lekker kopje thee, ze zijn een ware ervaring en spektakel in een kopje! Bij the art of tea hebben we verschillende thee bloemen in het assortiment, die jouw theetje tot een waar feestje maken.

Wat zijn thee bloemen?

Thee bloemen, ook wel bekend als bloeiende thee of bloeiende bloemen thee, zijn handgemaakte bolletjes van samengebonden theebladeren en eetbare bloemen. Deze bolletjes ontvouwen zichzelf wanneer ze in contact komen met water. Het resultaat is dan een prachtige bloem die opbloeit in je kopje of theekan. En natuurlijk, een heerlijke bloemen thee.

Bloemen thee

Thee bloemen geven niet alleen een spektakel, maar ze geven je thee ook een subtiele en verfijnde smaak. De combinatie van theebladeren en bloemen creëert een uniek aroma en een delicate smaak. Bovendien is een thee bloem rijk aan antioxidanten en kunnen ze een aantal gezondheidsvoordelen bieden, waaronder het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van ontspanning.

De verscheidenheid van thee bloemen

Bij the art of tea vind je verschillende thee bloemen in verschillende smaken en vormen. Voor iedere smaak hebben wij een thee bloem.

Bewaren van een thee bloem

Het goed bewaren van een thee bloem is belangrijk om de versheid en kwaliteit te behouden. Theeblikken zijn een goede optie als je op zoek bent naar een plek om je thee bloemen te bewaren. Theeblikken sluiten goed af, waardoor de thee bloem beschermd wordt tegen licht, lucht en vochtigheid. Bij the art of tea hebben we een scala aan prachtige theeblikken om je kwetsbare bloemen thee veilig te bewaren.

Thee bloemen zijn niet alleen prachtig in je theekan of theekopje, maar ook nog eens ontzettend lekker en verfijnd. Met een prachtig uiterlijk en delicate smaak zijn thee bloemen een perfecte aanvulling op jouw collectie. Ontdek ons assortiment thee bloemen en laat je betoveren door de magie van bloemen thee in je kopje.