Dilmah

Dilmah is opgericht in 1985 door Merrill J. Fernando in Sri Lanka. Wereldwijd staat Dilmah thee of Dilmah tea bekend om zijn hoogwaardige, met de hand geplukte theebladeren met een sterke focus op ethiek.

Toon 1 - 4 van 4

Bij the art of tea nodigen we je uit om de wereld van Dilmah thee te ontdekken. 

Dilmah thee smaken

Bij the art of tea hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie aan Dilmah thee. Van de klassieke Dilmah Earl Grey en Dilmah Ceylon Supreme tot de verfrissende Exceptional Fragrant Jasmine Green Tea. Ook bieden we de Dilmah English Breakfast en de Dilmah Darjeeling aan. Of je nu verlangt naar een vleugje citrus, een rijke ervaring van zwarte thee of een fruitige twist, onze Dilmah theeën bieden een ongeëvenaarde reis door smaken, elk met de kenmerkende aandacht voor detail van Dilmah. 

Dilmah Ceylon

Dilmah is een trotse pionier op het gebied van ‘single origin’ Ceylon tea, waarbij de thee rechtstreeks van de plantages in Sri Lanka komt. De Dilmah Ceylon thee bieden we bij the art of tea aan in verschillende smaken, waaronder de verfijnde Dilmah Ceylon Supreme. De met zorg geselecteerde Ceylon-theeblaadjes vormen de basis van deze premium thee, die beschikbaar is in handige theezakjes; de Dilmah Ceylon Supreme tea bags. De hoogwaardige kwaliteit van de Dilmah Ceylon tea weerspiegelt het vakmanschap en de toewijding van Dilmah. 

Dilmah Earl Grey

Dilmah Earl Grey, de tijdloze klassieker die perfect past bij elk moment van de dag. Bij the art of tea bieden we deze zeer gewilde, elegante thee aan. Deze Dilmah Earl Grey tea is een melange van zwarte Ceylonthee verrijkt met de verfijnde citrusachtige noten van de bergamotolie. De Dilmah thee spreekt Earl Grey liefhebbers over de hele wereld aan. En niet zo gek, want deze citrus thee met een licht aardachtig karakter en bloemrijke smaak is precies wat je zoekt in een Earl Grey thee! 

Dilmah thee kopen

Wil je Dilmah thee kopen? Als walhalla van thee is the art of tea een unieke aanbieder van Dilmah thee verkooppunten. Stap onze winkel binnen of bestel Dilmah tea eenvoudig online. Of je nu op zoek bent naar je vertrouwde favoriete thee of iets nieuws wil proberen, en je je afvraagt: waar is Dilmah thee te koop? Geniet van de pure smaak van Dilmah met het gemak van online winkelen bij the art of tea. Van klassieke Dilmah thee zoals Dilmah Ceylon black tea tot de Dilmah Ceylon Supreme en de Exceptional Fragrant Jasmine Green Tea, we hebben alles om aan je thee behoeften te voldoen. Trakteer jezelf op een pure theebeleving en ontdek de wereld van Dilmah thee bij the art of tea.