Alles over het Groot Handboek Geneeskrachtige Planten van Dr. Geert Verhelst

Van fysiotherapeutpraktijken tot kruidengeneeskundigen en apothekers. Wie ook maar een beetje interesse heeft in de geneeskrachtige werking van planten heeft een exemplaar nodig. Het Groot Handboek Geneeskrachtige Planten is een schat van kennis over kruiden, planten en de genezende werking die zij op het lichaam kunnen hebben.

Dat dit boek zo populair is, is zeker niet zonder reden. Met 718 pagina’s vol aan informatie en bijgaande (kleuren)foto’s is het een must voor iedereen die werkt met, of meer wil weten over, de medische werking van planten en kruiden. Het boek is bestemd voor mensen die op beroepsmatige wijze met geneeskrachtige planten omgaan, maar is ook een onmisbare bron aan informatie voor studenten kruidengeneeskunde of kruidenliefhebbers met een interesse in de geneeskrachtige werking van planten en kruiden.

Een bron aan informatie

Dit mooie naslagwerk laat op een duidelijke en grondige manier aan de hand van verschillende (kleuren)foto’s, monografieën en kruidenfiches zien hoe meer dan 200 planten en kruiden de moderne westerse fysiotherapie bijstaan. Inhoudsstoffen, werking, indicaties en verwerkingsvormen, alles staat duidelijk beschreven, samen met waarschuwingen en eventuele nawerkingen. En natuurlijk is zoveel mogelijk gebaseerd op recentelijk wetenschappelijk onderzoek publicaties in tijdschriften en internationaal gerenommeerde overzichtswerken. 

Zelf aan de slag met de genezende werking van planten? Dit boek ondersteunt je onder andere bij de verwerking, dosering en het maken van de match tussen kruid en klacht, waarbij het veilig gebruik een belangrijk onderwerp is.

Dr. Geert Verhelst

Dr. Geert Verhelst is dokter in de genees-, heel- en verloskunde en heeft ruim 25 jaar ervaring als het onder andere gaat om kruiden- en voedingsleer. Als afgestudeerde in genees-, heel- en verloskunde weet hij als geen ander hoe sommige kruiden onze gezondheid kunnen ondersteunen en eventueel zelfs verbeteren.

Naast deze ruime ervaring geeft hij ook al ruim 15 jaar les in kruiden- en voedingsleer, bachbloesemtherapie en is hij veelvuldig spreker over fysiotherapie en natuurlijke voeding. Daarnaast is hij de oprichter van De Levensschool, Academie voor Integrale Gezondheidszorg.

Ben jij overtuigd dat dit boek niet meer kan ontbreken in je boekenkast? Bij the art of tea bestel je de 10e druk van het Groot Handboek Geneeskrachtige Planten nu heel gemakkelijk voor €152,95 en is het ontdekken van de wereld de geneeskrachtige werking van planten binnen handbereik!

Bestel nu en ontvang een gratis kruidenmelange!

Michelle
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter