Nieuw...bij the art of tea, Geruba Bonbons en Chocolade

Met aandacht voor detail maakt Geruba de mooiste en meest onweerstaanbaar smaakcreaties. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.

Geruba Chocolade werd in 2009 opgericht door chocolatier Gerben Ubags. Na drie maanden bleken de inspanningen van de ambitieuze Gerben en zijn enthousiaste moeder (die zich op het inpakken gestort had) niet toereikend. Er werd uitgebreid, maar nog kon de vraag niet bijgebeend worden. De hoogstaande kwaliteit van de chocolade en het onbeperkte enthousiasme bleef simpelweg niet onopgemerkt.

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen werd in 2012 het chocoladeatelier van Geruba chocolade in Schinnen geopend. Toen Gerben in 2013 merkte dat er meer dan een man aan het roer van het groeiende bedrijf nodig was, benaderde hij commercieel brein en voetbalvriend Michel Willems om Geruba samen verder sterk te maken.

the art of tea heeft nu deze onweerstaanbare bonbon's en chocolade naar Haarlem gebracht. Kom langs in onze winkel of BESTEL een proefdoos met de meest verkochte soorten online.  

 

Monique
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter