Dammann Frères

Toon 1 - 24 van 24

Dammann Frères Kiest prachtige theesoorten van de beste theetuinen.

De Fransen zijn, zonder enige twijfel, meesters in de kunst van luxe. Alles wat ze creëren op het gebied van eten, haute couture, sieraden, etcetera, is omgeven door pure glamour. Zodoende kan het in termen van thee niet anders zijn: het verhaal van Dammann Frères is puur genot! In de loop der jaren zijn de grootste hoofdstukken van de geschiedenis van de Franse thee geschreven. Dammann Frères heeft zich ontwikkeld en zijn assortiment is vermenigvuldigd. Passie voor hoge kwaliteit thee is wat Dammann Frères voortdrijft. Dezelfde expertise is nu doorgegeven aan de kinderen van de oprichters. Al met al is het nu de derde generatie die deze passie voor thee blijft cultiveren en laten groeien.

Beleef thee in haar puurste vorm. Dammann Frères heeft een uitgebreid assortiment thee van hoge kwaliteit. Bovendien zijn alle theevarianten door ervaren meesterblenders samengesteld. Ontdek nu zelf waarom de thee van Dammann door de theeconnaisseurs over de hele wereld wordt geprezen om zijn uitstekende kwaliteit en onweerstaanbare uitstraling. Door lid te worden van de internationale organisatie U.N. Global Compact, heeft Dammann Frères zich verbonden en gecommitteerd om samen met al haar partners over de hele wereld met respect voor mensenrechten, internationale arbeidsnormen, en het milieu, actief deel te nemen in de strijd tegen corruptie.

De HACCP en IFS (International Featured Standards) certificering illustreert haar streven naar het bieden van producten met de beste kwaliteit. Kwaliteit en veiligheid zijn waarden die centraal staan in de filosofie van Dammann Frères.